webdesign | referenties


'n eerste indruk

Hieronder kunt u een indruk krijgen van de door i-quip gemaakte websites. Klik hieronder op de bedrijfsnaam om de website te bekijken. Ook kunt u bij deze bedrijven informatie inwinnen over onze opzet, aanpak en werkwijze en hoe dat door hen ervaren is door hen per e-mail en/of telefonisch te benaderen.

onafhankelijk advies

Zij kunnen u onafhankelijk advies geven en hierbij aangeven wat goed ging en wat beter kan.
Dit kan door hen een e-mailbericht te sturen om te informeren over de werkwijze van i-quip op gebied van webdesign.

CK2DAY.nl
Walter Kuhn van CK2DAY.nl: "Ik had een niet (goed) functionerende website: Gert-Jan heeft er een geheel vernieuwde site van gemaakt: m'n complimententen!"
CT-Plus.nl
Robert-Jan van Cooten: "De oude website bleek niet vindbaar op Google, nu is-ie actueel en dynamisch. Ik ben er erg tevreden over!"
Liv In Liv Out
Margo van Rens: "Toen ik mijn bedrijf startte, heeft Gert-Jan mij mede door zijn website op 'de kaart' gezet. Een mooie en toegankelijke website, mijn complimenten."
Even-Hier.nl
Evalien van't Veen: "Het was een fijne samenwerking. Ik wist wat ik wilde en Gert–Jan wist op technisch goede wijze een mooie website te realiseren in korte tijd."
GiesenRIM.nl
Sandra Giesen Risk & Insurance Management: "Mijn wensen voor de website heeft Gert-Jan van i-quip uitstekend opgepakt; de website is conform mijn huisstijl. Top Gert-Jan!"
ReBoTech.nl
René Boeren: "Naast ReBotech heeft Gert-Jan ook naar volle tevredenheid KPlusGroep.eu voor me gemaakt."
HYVV.nl
Hugo van Hooff: "Gert-Jan en i-quip staan voor 'n goede, snelle, dynamische en creatieve invulling van onze wensen."
VeraBouw.nl
Mart van den Broek: "Na het maken van mijn web-site zijn nu ook de aanpassingen perfect verwerkt. Wij zijn zeer tevreden"
Alix-BeautyCenter.nl
Sevgi Mülazim: "We krijgen dankzij i-quip veel nieuwe klanten door onze overzichtelijk ingerichte website"
Centrum3C.nl
Jacqueline Vogels & Harriët van den Broek: "Gert-Jan is een betrouwbare, goede partner die ons begrijpt en begeleidt. Absoluut aan te bevelen!"
Papenburg-Orthopedie.nl
Marco Papenburg: "i-quip heeft een professionele website voor ons gebouwd, in een korte tijd! Super. Ook qua prijsstelling kan Gert-Jan prima concurreren met andere partijen. "
SMART-interim.nl
Stan Lemmers: "Ik had een vaag idee voor mijn huisstijl en hoe mijn twee websites eruit moesten zien. Gert-Jan is voor mij aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn. Nog steeds ben ik erg trots op mijn door Gert-Jan bedachte en gemaakte sites!"